Tarief & vergoeding van de behandeling bij Psycholoog Zoetermeer

Tarief 

Een afspraak duurt 55 minuten en kost 95 euro. Voor relatietherapie, of andere afspraken met twee personen, neem ik ook 55 minuten de tijd en reken ik 95 euro. De eerste afspraak voor relatietherapie duurt een anderhalf uur en kost 120 euro. In de meeste gevallen hebben we rond de 8 behandelingen nodig.

Is Psycholoog Zoetermeer vergoed of niet?

Elke zorgverzekeraar heeft het een beetje anders geregeld. En het hangt ook van je polis af wat wel en niet vergoed is en in welke mate. Informeer dus even bij je verzekering. De verschillen kunnen groot zijn: van een volledige vergoeding, of een maximaal aantal sessies tot helemaal niets.

Vergoeding van de behandeling

Omdat ik aangesloten ben bij Het Nederlands Verbond voor Psychologen, psychosociale therapeuten en Agogen (NVPA) kom ik in aanmerking voor vergoeding. Verder ben ik ECP geregistreerd. En ik val onder de aanvullende verzekering. Wil je weten of jouw aanvullende verzekering iets vergoed klik dan hier.

Betaling en afzeggen

Betaling geschiedt achteraf middels een factuur. Je kunt een gemaakte afspraak altijd verzetten, maar doe dat alsjeblieft wel minimaal twee dagen van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen.

Contact

Wil je meer weten over vergoedingen en tarieven, of als je een afspraak wilt maken: bel me, of stuur even een mailtje naar Psycholoog Zoetermeer ter attentie van Roelof-Jan Verschoor.